Építőanyag akcióÉpítőanyag érvényes árakEgyedi árajánlat kéréseKapcsolat - Építőanyagabc

 

 

 

Partnereink

 

Kezdőlap >> Nyilászárók >> Tetőablakok >> Fakro tetőtéri ablakok >> Tetőkibúvók

Céginformáció

VÉSZKIJÁRATI ABLAK FE
A Fakro vészkijárati ablak nagy méretének és 68 fokban történő nyithatóságának köszönhetően lehetőséget ad menekülési út képzésére a veszélyeztetett helyiségből. A legjobb minőségű fenyő faanyagból készült, impregnált és színtelen lakkal kétszer lakkozott. Egykamrás hőszigetelő üvegezéssel rendelkezik, melynek hőszigetelési együtthatója Uüveg = 1,1 W/m2K. A P1 osztályú belső üveg laminált, a külső üvegtábla pedig edzett. Az ablak N és V mélységben szerelhető.

A vészkijárati ablak nyitása
Akasszuk ki a felső kallantyút, hogy 180 fokban kibillenthessük az ablakszárnyat a tisztítás céljából.
Az ablak alsó részére szerelt kilincsek lehetővé teszik az ablak nyitását 40 fokig.
Az ablak rendelkezik két rögzítő fogantyúval.
Ezek felszabadításával a szárnyat 40-ről 68 fokra ki lehet nyitni, ennek köszönhetően az ablak menekülési útvonalként szolgál a veszélyeztetett helyiségből.
Burkolókeretek
A vészkijárati ablakok 20-55 fokos dőlésszögű tetőkbe szerelhetők. Az ablakokhoz ugyanazok a burkolókeretek tartoznak, mint a billenő ablakokhoz, a különböző tetőfedő anyagoktól függően: ESV, EZV, EHN. Lehetőség van más Fakro ablakkal, továbbá a Duett és térdfal ablakkal történő csatlakoztatásra is.
Kiegészítő felszerelés
A felnyíló-billenő ablakhoz szintén alkalmazhatók a billenő ablaknál rendelkezésre álló kiegészítők. Kivételt képez a külső roló, amit külön kell megrendelni.

 • A LUX típusú ablak egykamrás, hőszigetelő üvegezéssel készül, Uüveg = 1,1 W/m2K. A külső üvegtábla edzett üveg, a belső pedig P1 biztonsági osztályú, ragasztott üveg.
 • Az ablak 15° és 55° közötti dőlésszögű tetőkbe építhető be.
 • Az ablakot burkolókerettel együtt építjük be a tető síkjába.
 • Az ablakokhoz nagy választékban kapható kiegészítők megegyeznek a billenő ablakok kiegészítőivel, viszont a külső napellenző roló és a külső redőny eltérő szerkezetűek.
Fakro tetőtéri ablak
Méretek:
Fakro tetőtéri ablak
HŐSZIGETELŐ TETŐKIBÚVÓ ABLAK FW
Hőszigetelő tetőkibúvó ablak FWP, FWL felnyíló szerkezetű. Egyesíti magában a tetőablak és a tetőkibúvó ablak jó tulajdonságait. Oldalra nyitható szerkezet (jobbra nyíló változat - a képen balra) és a nagy méret (57*89 a hasznos felület) lehetővé teszi a könnyű és biztonságos kijutást a tetőre.
A biztonságos, hőszigetelő üvegezésnek köszönhetően minden lakóhelyiségbe ajánlott (szobák, fürdők, irodák). Az ablakszárny belső mérete megegyezik a többi ablak méretével, ezért ugyanúgy fel lehet szerelni beltéri kiegészítőkkel: rolók, redőnyök, reluxák stb.
A hőszigetelt tetőkibúvó ablak kilincse oldalsó szerelésű. A kilincs biztosítja a légmentes lezárást és a két, kissé nyitott helyzetben történő rögzítést, lehetővé téve a friss levegő beáramlását a szárny és a keret között.

Külső méret: 66*98 cm, 66*118 cm.
Az ablak Lux (FWL) vagy Plus (FWP) változatban készül.
A hőszigetelt tetőkibúvó tartozéka a speciális burkolókeret.
Típusai: ES-W, EZ-W, EL-W, EH-W.
A hőszigetelő tetőkibúvó oldalt nyíló szerkezetű ablak.
Egyesíti magában a tetőablak és a tetőkibúvó előnyeit. Az ablakot fűtött lakóhelyiségbe ajánljuk.
Az ablak oldalra nyílik:
jobbos változat (R) mint a képen,
balos változat (L).
Az ablak nagy nyílásmérete lehetővé teszi a könnyű és biztonságos kijutást a tetőre.
Alaptípusok:
PLUS (FWP-R, FWP-L)
LUX (FWL-R, FWL-L)

 • Az ablak egykamrás hőszigetelő üvegezéssel készül Uüveg = 1,1 W/m2K. A külső üvegtábla edzett üveg.
  Az ablak 15° és 55° közötti dőlésszögű tetőkbe építhető be.
 • A hőszigetelő tetőkibúvó ablakokhoz speciális, ESW, EZW és EHW típusú burkolókeretek használatosak.Az ablakok vízszintesen sorolhatók más szerkezetű ablakokkal.
 • Az ablakokhoz nagy választékban kapható kiegészítők.
Fakro tetőtéri ablak
Méretek:
Fakro tetőtéri ablak

TETŐKIBÚVÓ ABLAK WS
A Standard FWS tetőkibúvó ablak lehetővé teszi a tetőre való kijutást a karbantartási munkálatok elvégzése céljából. A standard típusú tetőkibúvó ablak felnyíló szerkezetű.
A domború, átlátszó kupola felemelésével könnyen kijuthatunk a tetőre, továbbá jól bevilágítja a tető alatti teret.
Az anyag, amelyből készítik, ellenáll a légköri hatšsoknak pl.: UV sugárzás, jégeső.
Viszonylag gyenge hőszigetelő képessége miatt a Standard tetőkibúvó ablakot a fűtetlen tetőterekhez ajánljuk. A tetőkibúvó ablakkal egységet képez a burkolókeret. Ez lehetővé teszi a könnyű csatlakoztatást a sík (FWS-S) vagy a profilos (FWS-Z) tetőfedő anyagokhoz.

A Fakro tetőkibúvókat fém fogantyúval látták el, amely lehetővé teszi a légmentes zárást vagy két szellőzőpozícióban a rögzítést a helyiség szellőztetése céljából.
Az 54*75-ös ablak egy fogantyúval rendelkezik, míg a 86*86-os kettővel.
légmentes zárás
kis nyitás
nagyobb nyitás

A WS hagyományos tetőkibúvó lehetővé teszi a biztonságos kijutást a tetőre a karbantartási munkák elvégzése céljából. A hagyományos tetőkibúvó felnyíló szerkezetű ablak. A domború kupola biztosítja a padlástér jó megvilágítását, és felnyitva lehetővé teszi a tetőre való könnyű kijutást. Az anyag, amiből készül, ellenáll az időjárási tényezőknek. A gyenge hőszigetelő tulajdonságaira tekintettel kizárólag a fűtetlen helyiségekbe ajánlott.

 • A hagyományos tetőkibúvó 15o és 60o közötti dőlésszögű tetőkbe építhetők be.
 • A burkolókeret, mely a tetőkibúvónak osztatlan része, lehetővé teszi az ablak könnyű összeépítését:
  - sík (WSS),
  - hullámos (WSZ),
  - magas profilú (WSH) tetőfedő anyaggal.
Fakro tetőtéri ablak
Méretek:
Fakro tetőtéri ablak


Fakro tetőablakok Fakro tetőkibúvók Fakro burkolókeretek Fakró belső kiegészítő tartozékok Fakró külső kiegészítő tartozékok Fakró beépítő egységcsomagok Fakró távműködtetők Fakró felülvilágítók Fakró különleges méretek, speciális üvegek

Árajánlat kérés : Építőanyagabc - Online építőanyag kereskedés és tüzép

 • Ha olyan építőanyagra lenne szüksége amelyet nem talál meg az építőanyagabc oldalain, ne habozzon és vegye fel velünk a kapcsolatot : infoKUKACepitoanyagabc.hu

 • Ha olyan építőanyagról szeretne árat kérni amelyet nem talált meg a honlapunkon, kérjük használja az árajánlatkérő űrlapunkat, amelynek segítségével építőanyag kereskedő és tüzép partnereink személyre szabott árakat fognak adni Önnek! Árajánlat kérés

 

Fontos

Fontosabb építőanyag ár
A fontossabb építőanyag árlisták aktualizálása.

Kémény, kéményrendszerek
Kéményrendszer kínálat aktualizálása

Creaton tetőcserép választék bemutatása
Kiváló minőségű tetőcserepek bemutatása.

Linkcsere (ajánlja Ön is weboldalát)

Ajánlataink

ÉpítőanyagABC - Főoldal

Építőanyag linkgombÉpítőanyag akció Építőanyag linkgombÉpítőanyag ár Építőanyag linkgomb Építőanyag árajánlat kérés Építőanyag linkgomb Kapcsolat