Vízelvezető elemek
Dátum: 2015-11-04

Megtekintések száma: 30

Tetszik? Lájkold!

Brico vízelvezető rendszerek

Napjainkban a településfejlesztés elengedhetetlen eszköze a csapadék elvezetésére szolgáló folyóka. A korszerű esővízgazdálkodásban egyre ‘több helyen kerülnek beépítésre a térburkolattal együtt. Ez az összefüggés hozta össze a KK Kavícs Beton Kft-t a BIRCO céggel. Az elmúlt évek során gyártott térköveink kiváló minősége országszerte számos sikeres beruházást eredményezett. Ennek köszönhetően vált lehetővé számunkra, hogy partneri kapcsolatba kerüljünk a BIRCO céggel. A baden-baden-i székhelyű társaság a KK Kavícs Beton piaci erejét elismervén kizárólagos szerződést kötött termékei forgalmazására.

Aco vízelvezetési rendszerek

Az ACO az építőszekrény elven alapuló folyóka rendszereit a kimagasló műszaki tulajdonságokkal rendelkező, saját fejlesztésben alkotott polimerbetonból gyártja. A polimerbeton töltőanyaga a kvarc, kötőanyaga a műgyanta Az alapanyagot nagy szilárdság, vegyszerállóság és hosszú élettartam jellemzi. A vizet nem ereszti át, a felületi beszivárgás gyakorlatilag nulla, ezért természetesen fagyálló. Ezek a kitűnő tulajdonságok és a szigorú gyártástechnológia eredményezi az ACO rendszerek elemeinek rendkívüli méretpontosságát. A folyókák sima belső felülete kiváló vízelvezetést és öntisztulást, és ennek eredményeként állandó átfolyási keresztmetszetet biztosít. Az elemeket a különböző teherbírási igényeknek megfelelő horganyzott acél, öntöttvas rácsok fedik. A folyamatos fejlesztések eredményeként már üvegszálerősítésű műanyag és rozsdamentes rácsot is tartozik a rendszerhez.

Hauraton vízelvezető rendszerek

A HAURATON folyamatosan megújuló termékei világszerte biztosítják a csapadékvíz biztonságos elvezetését az épületek állagának megóvása érdekében. Ötven éve fejlesztjük, gyártjuk és világszerte nagy sikerrel értékesítjük vízelvezető,- és vízkezelő rendszereinket. Munkatársaink rugalmassága, szakértelme biztosítja vevőink igényeinek legmagasabb szintű kiszolgálását.


Tetszik? Lájkold!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ossza meg velünk véleményét!

hozzászólás